top of page
AVW05430.jpg

Zakelijke Fotografie

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf om foto’s te maken voor uw bedrijf, die net iets anders zijn? Dan ben ik precies de juiste persoon voor u. Door middel van professionele foto’s van uw restaurant, bedrijfspand of bedrijfsevenement help ik u graag om uw bedrijf aan de buitenwereld te presenteren. Neem gerust contact op zodat we foto’s voor uw bedrijf in kunnen plannen.

AVW00963.JPG

Fotografie voor uw Digitale Winkel

In de wereld van vandaag is de website van een bedrijf de digitale etalage voor klanten online geworden. Daarom is het bijzonder belangrijk dat er een professionele indruk wordt gecreëerd en dat het karakter van uw bedrijf ook visueel wordt weergegeven op de website. Professionele foto's van uw bedrijf, uw werk en diensten kunnen daarbij een grote hulp zijn. 

DSC09775.jpg

Professionele personeelsportretten

Foto’s van uw medewerkers voor de website of LinkedIn en een professionele bedrijfspresentatie op sociale netwerken. Ik kan een zakelijke portretsessie verzorgen ook mogelijk in combinatie met een MUAH (Make Up and Hair Artist) om uw medewerkers professioneel vast te leggen.

ABOUT US

OVER MIJ
DE SLECHTHORENDE FOTOGRAAF

Als zwaar slechthorende opgroeien kwam met veel uitdagingen en moeilijkheden. Heel mijn leven ben ik al visueel ingesteld geweest en ook een dagdromer. Toen ik een camera op ging pakken ging er een nieuwe wereld voor mij open, een nieuwe creatieve uitlaatklep.

Na een aantal jaren van het beoefenen van dit mooie ambacht heb ik besloten dat ik ook graag het verhaal van anderen wil vertellen op beeld. Door mijn intuïtie te gebruiken, kan ik de kern van jouw verhaal, jouw boodschap op beeld vastleggen.  Achter de camera, daar ben ik thuis.

IMG_1659.JPG

Hoe kan ik u helpen? 

Vertel me gerust hoe ik uw bedrijf kan helpen. Ik ondersteun je graag bij de creatieve uitwerking van je ideeën en plan samen met jou de perfecte fotoshoot. Op basis van uw wensen, de hoeveelheid beelden en de benodigde tijd maak ik graag een offerte voor uw bedrijfsfotografie. Hieronder vindt u een overzicht van mijn tarieven, zodat u een grof idee krijgt. Ik hoor graag van u en neem zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Tarieven

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€0,34 per kilometer)

Zakelijke Fotografie en Evenementen

Minimaal 3 uur

Pakket 1 - €275,-

3 uur fotografie - een selectie van 90-120 foto’s

Pakket 2 - €545,-

6 uur fotografie - een selectie van 180-240 foto’s

Heeft u wat anders in gedachten qua aantal uren, neem gerust contact op.

Zakelijke portretten

Maximaal 25 personen per dag

Offerte op aanvraag! 

MIJN WERK

AVW00650.jpg

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf om uw bedrijf zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen? Neem gerust contact op!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page