top of page
IMG_1659.JPG

Hoi, Ik ben Alwin.

Ik ben een intuïtief sterke fotograaf uit Groningen. Sinds 2016 leg ik hobbymatig plaatjes vast en sinds 2021 als professional op voor bedrijven, bruidsparen, evenementen en mensen.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Mijn Verhaal

Geboren en getogen in het mooie Friesland groeide ik op als een persoon met een auditieve beperking die altijd al gefascineerd was door beeld. De stempel zwaar slechthorend is wat erop werd gedrukt en het leven kwam naast de leuke dingen ook met de zware dingen. Uitsluiting, discriminatie en pesterijen waren dingen waar ik al vroeg bekend mee raakte in het leven. Als een gevoelig persoon leer je snel de mens achter de mens kennen en ook die vertaalslag kan ik maken als fotograaf met mijn ontwikkelde intuïtie.

Zo ging ik na een mislukte HBO ICT studie een compleet ander richting in en ging Social Work studeren en ben daar ook mijn fotografie carrière begonnen. Tijdens die studie leerde ik mijn gevoelige, empathische en beschouwende kant te omarmen. Ook ontdekte ik dat ik best handig ben met een camera en dat mijn karakter, mijn auditieve beperking, en wat ik geleerd heb tijdens mijn studie heel goed van pas komt als fotograaf. Van je beperkingen je kracht maken! Van je nadeel een voordeel maken! Als fotograaf profiteer ik dus van een sterk ontwikkelde intuïtie en andere ontwikkelde zintuigen om dat ene moment vast te leggen die het verhaal vertelt.

 

Wil je mij beter leren kennen? Boek dan gerust eens een geprek met mij en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact

Ik ben altijd op de uitkijk voor nieuwe en spannende uitdagingen, laten we contact maken.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page