top of page
AVW01866.jpg

Portretten en Familiefoto's in heel Nederland

Wilt u zich als een model voelen en een professionele fotosessie boeken? Ik maak graag mooie portretten van jullie of we kunnen een familie fotosessie doen. Van indrukwekkende LinkedIn foto’s tot creatieve portretten om aan de muur te hangen, alles is mogelijk. Ook kan er een MUAH (Make-up and Hair) artiest erbij gehuurd worden om ervoor te zorgen dat u net die extra touch kan krijgen.

ABOUT US
IMG_1659.JPG

OVER MIJ

Hoi ik ben Alwin,

Ik ben een intuïtief sterke fotograaf uit Groningen. Sinds 2016 leg ik hobbymatig plaatjes vast en sinds 2021 als professional op voor bedrijven, bruidsparen, evenementen en mensen.

Boek een Portretsessie

Wil je echt mooie en professionele foto's van jezelf? Laten we een professionele portretsessie doen. Met professionele belichting, een keuze uit prachtige achtergronden of een mooie locatie naar keuze, gaan we prachtige beelden maken die aansluiten bij je wens.

Familie- en Groepsfoto's

Een mooie foto van uw gezin, familie of vriendengroep om in te lijsten en aan de muur te hangen?
Laten we een fotosessie houden! Creatieve foto's in een natuurlijke omgeving, mooi geposeerd voor de open haard of netjes op de stoep, the sky's the limit. Ik zorg voor professionele belichting en zet iedereen in het perfecte licht. Het resultaat is één of meerdere prachtige foto's die je met plezier aan je muur zult hangen.

Een portret sessie boeken? Neem gerust contact op!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page